FOR LÆRERE
FORMIDLERE
ORDBOG
FILM
KONTAKT
FORSIDE
//
BIERNES PRODUKTER
//
Honning
// Honning // Honnings konsistens
https://biernesverden.dk // BIERNES PRODUKTER // Honning // Honning // Honnings konsistens
< TILBAGE
Honning
Honning-hvad er
det og anvendelse
Honning kvalitet
Honning sensorik
Honnings konsistens
Vandindhold
i honning
Krystaldannelse
i honning
Krystaldannelse i
honning-undersøgelse
PRINT
Honnings konsistens
Materialer
Forskellige honninger
Mikroskop
Termometer
Varmeplade
Reagensglas
Forsøg 1. Beskriv forskellige honninger
Undersøg og anbring forskellige honninger ved samme temperatur.
Mål temperaturen.
Beskriv de forskellige honningers farve, konsistens m.m. ved samme temperatur.
Lav et skema over disse honninger
Forsøg 2. Beskrivelse af honning i mikroskop
Tag en lille klat honning ud og anbring den under et mikroskop.
Prøv at lave en tegning af, hvad du ser i mikroskopet.
Anbring lidt honning i et reagensglas.
Prøv at opvarme honningen 10 grader – sker der en ændring af honningens konsistens?
Prøv med en anden honning.
Er der forskelle på strukturen i de forskellige honninger?
Forfatter Ib Christensen
Honnings konsistens
Materialer
Forskellige honninger
Mikroskop
Termometer
Varmeplade
Reagensglas
Forsøg 1. Beskriv forskellige honninger
Undersøg og anbring forskellige honninger ved samme temperatur.
Mål temperaturen.
Beskriv de forskellige honningers farve, konsistens m.m. ved samme temperatur.
Lav et skema over disse honninger
Forsøg 2. Beskrivelse af honning i mikroskop
Tag en lille klat honning ud og anbring den under et mikroskop.
Prøv at lave en tegning af, hvad du ser i mikroskopet.
Anbring lidt honning i et reagensglas.
Prøv at opvarme honningen 10 grader – sker der en ændring af honningens konsistens?
Prøv med en anden honning.
Er der forskelle på strukturen i de forskellige honninger?
Forfatter Ib Christensen
https://biernesverden.dk