< TILBAGE

Honning

Honnings konsistens

Materialer

  1. Forskellige honninger
  2. Mikroskop
  3. Termometer
  4. Varmeplade
  5. Reagensglas

 

Forsøg 1. Beskriv forskellige honninger

  1. Undersøg og anbring forskellige honninger ved samme temperatur.
  2. Mål temperaturen.
  3. Beskriv de forskellige honningers farve, konsistens m.m. ved samme temperatur.
  4. Lav et skema over disse honninger

 

Forsøg 2. Beskrivelse af honning i mikroskop

  1. Tag en lille klat honning ud og anbring den under et mikroskop.
  2. Prøv at lave en tegning af, hvad du ser i mikroskopet.
  3. Anbring lidt honning i et reagensglas.
  4. Prøv at opvarme honningen 10 grader – sker der en ændring af honningens konsistens?
  5. Prøv med en anden honning.
  6. Er der forskelle på strukturen i de forskellige honninger?


Forfatter Ib Christensen

Honnings konsistens

Materialer

  1. Forskellige honninger
  2. Mikroskop
  3. Termometer
  4. Varmeplade
  5. Reagensglas

 

Forsøg 1. Beskriv forskellige honninger

  1. Undersøg og anbring forskellige honninger ved samme temperatur.
  2. Mål temperaturen.
  3. Beskriv de forskellige honningers farve, konsistens m.m. ved samme temperatur.
  4. Lav et skema over disse honninger

 

Forsøg 2. Beskrivelse af honning i mikroskop

  1. Tag en lille klat honning ud og anbring den under et mikroskop.
  2. Prøv at lave en tegning af, hvad du ser i mikroskopet.
  3. Anbring lidt honning i et reagensglas.
  4. Prøv at opvarme honningen 10 grader – sker der en ændring af honningens konsistens?
  5. Prøv med en anden honning.
  6. Er der forskelle på strukturen i de forskellige honninger?


Forfatter Ib Christensen


https://biernesverden.dk